Couperose & pigment

Couperose

 

Ontsierende, verwijde bloedvaatjes schemeren door op je wangen of andere plaatsen van je lichaam.   Je hebt veelal een dunne of hele fijne doorzichtige huidstructuur, welke meestal erfelijk of genetisch bepaald is.  Deze structuur kan echter ook een weerspiegeling zijn van de invloeden op uw omgeving: pollutie, stress, hormonale schommelingen, allergieën, alcohol, te sterk gekruide voeding, te veel peelings,...

 
           

 

Onze oplossing met gebruik van licht energie: 

 

Met behulp van lichtenergie slinken de bloedvaatjes onder je huidoppervlak. Deze therapie omvat een breed spectrum van gepulseerde lichtstralen waarbij energie doordringt door tot in de bloedvaten en er wordt omgezet in warmte die de couperose vermindert. 
 

Kuur: 

 

Een kuur van slechts 3 lichtflitsbehandelingen telkens met een tussenperiode van 10 à 21 dagen geven je reeds een prima resultaat. 
 

Resultaten: 

 

Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van je huid, het blozen zal verminderen en je haarvaatjes zullen vervagen. Naarmate de sessies vorderen, wordt het effect nog groter.   Voor elkeen met dit probleem: een goede voorbereiding levert optimale resultaten.
 
 

Nevenwerkingen:

 

Een licht kneepje of prikje kan waargenomen worden, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid schiet.