Lange termijn

Revolutionaire huidversteviging op termijn

 

Je huid voorbereiden op de toekomst om ze zo lang mogelijk vitaal, energiek, stevig en krachtig houden. Bovendien rimpels, huidverslapping en volume verlies tegenhouden. Tot voor kort waren hier slechts enkele behandelingen voor geschikt, zoals "fillers met hyaluronzuur" en/of facelifts. Deze behandelingen zijn echter duur, niet zonder complicaties en bovendien: ze reconstrueren de jonge vormen, maar bieden je geen echte huidverjonging op lange termijn.

 

Door een korte en preventieve kuur met ONS NIEUW REVOLUTIONAIR EXILIS–ELITE® toestel kan je het toekomstig beeld van je huid nu reeds beïnvloeden.  Je rimpels zullen langer wegblijven en je huid zal er langer jong en stevig uitzien.

 

      

 

Exilis werkt met een unieke combinatie van Radio Frequentie Technologie met Ultrasone Technologie. Deze combinatietechnologie wakkert de huidcellen aan tot een volledige "make-over" van de huid: alle oude en minder kwalitatieve collageen wordt vervangen door gloednieuwe collageen (collageen is de grootste volumemaker in de huid) .

 

Tijdens de behandeling voelt u een intense, aangename warmte op de huid, die enkele minuten wordt aangehouden. U heeft de keuze of u een bepaalde zone laat behandelen (vb. voorhoofd-oogzone, mond-wangzone of halszone) of het volledige gelaat + hals.

 

  

 

Ook op het lichaam kan de huid ermee verstevigd worden. De decolleté, armen, buik en benen kunnen dus zeker ook behandeld worden.