Stimulatiepeelings

Peelen" is het versneld en oppervlakkig verwijderen van de natuurlijke afschilfering van je huid, of anders gezegd het sneller verwijderen van je dode huidcellen.

 

Waarom:

 

Een jonge huid werkt haar dode huidcellen natuurlijk weg in ongeveer 28 dagen en maakt automatisch plaats voor "levende" cellen die eerst in de onderhuid ontstaan, vervolgens naar de oppervlakte komen en opnieuw afsterven. Met de jaren gaat dit natuurlijk celvernieuwingsproces echter vertragen en stapelen je dode huidcellen zich op. Bovendien remmen ze het doordringen van activa uit je dagelijkse verzorging. Ze dichten je huid als het ware toe en veroorzaken een doffe, vermoeide, ruwe huid. Gevolg is de mindere aanmaak van collageen en elastine die voor de stevigheid en souplesse van je huid zorgen waardoor er een gebrek aan steun is en je huid gaat rimpelen!

 

Hoe:

 

We verwijderen je dode huidcellen d.m.v. aanbrenging van de voor jou nodige peeling. Er zijn immers diverse peelings en niet elke is zomaar geschikt voor jouw huid. De juiste peeling op het juiste moment zorgt immers voor een maximaal effect.

 

 

Resultaat:

 

  1. Betere doorbloeding = activering van de stofwisseling= zuivering van de huid
  2. Verbetering van de microcirculatie = verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de cellen.
  3. Sterker maken van de verschillende huidlagen = groeizones van verschillende huidlagen stimuleren=versterkt herstel van de huid
  4. Vorming van lichaamseigen collageen en elastine=steviger en strakkere huid
  5. Vervlakken en versoepelen van littekenweefsel.

 

 

Voor gelaat en lichaam, onzuivere huid, acne, open poriën, zonbeschadigde, slecht doorbloede, vale huid, vermoeide huid met nood aan regeneratie, littekens en striemen, huidveroudering in het algemeen te voorkomen.