Dagelijkse zorg

ONZE VERZORGINGTIPS VOOR THUIS: De vervolgstappen voor een fantastische huid

DAGELIJKS 2 x PER DAG

 

1. Pre-reinigen
Vanaf nu is je huid droger, de hoornlaag té doorlaatbaar... de pre-cleanser gaat met plantenoliën de tekorten terug aanvullen en je huid soepeler maken. Je huid voelt overdag lang gehydrateerd aan en laat minder vocht los.

2. Reinigen
De belangrijkste regel bij huidverzorging is reinigen. Ga nooit naar bed zonder je gezicht te reinigen, want pas wanneer talg, huidschilfers, make-up resten en andere stofdeeltjes verwijderd zijn, is de weg vrij voor regenerende en verzorgende werkstoffen.
Opgelet: niet alle reinigers worden op dezelfde manier gemaakt. We kiezen er de beste uit speciaal voor jouw huidtype, zodat er geen vocht onttrokken wordt.

3. Tonifiëren
Tonifiëer je huid onmiddellijk na de reiniging om alle sporen van kalk, zout, chemicaliën van het leidingwater en andere resten te verwijderen, maar ook vooral om de natuurlijke PH waarde (zuurtegraad = beschermingsmantel) te herstellen en je huid voor te bereiden op de actieve ingrediënten.

4. Een oogcreme
of gel is een noodzaak voor de fijne gevoelige huid rondom de ogen. …want de mimiek is daar het felst. Bovendien als je veel tijd doorbrengt voor je computer scherm of eventuele wallen hebt van te weinig slaap, kan die gevoelige huid zeker dit extraatje gebruiken...

5. Een serum aanbrengen
met een super fijne textuur dringen ze dieper door in de huid. Het is precies de keuze van de formule,de concentratie en de anti-oxyderende werking die de doeltreffendheid bepaald voor uw huid. Steeds voor de dag en nachtcreme te gebruiken.

6. Vocht geven en voeden
Vanaf nu maakt je huid minder ceramiden aan en is ze daardoor droger en gevoeliger. Een rijkere crème die je beter beschermt en intens voedt, is de beste start van de dag.

7. Beschermen tijdens de dag
Een tinted SPF crème of een liftende BB crème is noodzakelijk om je goed te beschermen.