Huidversteviging

Revolutionaire huidversteviging zonder facelift

 

Het verouderingsproces brengt jammer genoeg niet enkel wijsheid en ervaring met zich mee. Niet alleen voelen we ons niet meer zo energiek en krachtig als vroeger, ook gaan we er minder vitaal en jong uitzien. In ons gezicht verschijnen eerst en vooral rimpels en verslapping aan de ogen, wat zich vervolgens uitbreidt naar andere delen in ons gezicht en lichaam.

 

 

 

Volumeverlies is de grootste boosdoener die rimpels en huidverslapping laat verschijnen. Wat je dus nodig hebt is volume – heropbouw of anders gezegd, huidversteviging. Tot voor kort waren hier slechts enkele behandelingen voor geschikt, zoals "fillers met hyaluronzuur" en/of facelifts. Deze behandelingen zijn echter duur, niet zonder complicaties en bovendien: ze reconstrueren de jonge vormen, maar bieden je geen echte huidverjonging op lange termijn.

Ons nieuw revolutionair Exilis–Elite® toestel is dé oplossing om je huid haar verloren volume terug te geven. Hierdoor worden je rimpels weer op een natuurlijke manier opgevuld, en krijgt je huid haar jonge stevigheid terug voor een lange tijd.
De behandelingen zijn niet enkel huidverjongend en huidverstevigend, maar tevens veilig, betaalbaar én geven langdurige resultaten!

 

 

Huidversteviging Zonder facelift! Hoe werkt het?

 

Exilis werkt met een unieke combinatie van Radio Frequentie Technologie met Ultrasone Technologie. Deze combinatietechnologie wakkert de huidcellen aan tot een volledige "make-over" van de huid: alle oude en minder kwalitatieve collageen wordt vervangen door gloednieuwe collageen (collageen is de grootste volumemaker in de huid).

Tijdens de behandeling voelt u een intense, aangename warmte op de huid, die enkele minuten wordt aangehouden. U heeft de keuze of u een bepaalde zone laat behandelen (vb. voorhoofd-oogzone, mond-wangzone of halszone) of het volledige gelaat + hals. Ook op het lichaam kan de huid ermee verstevigd worden. De decolleté, armen, buik en benen kunnen dus zeker ook behandeld worden.

 

 

Afhankelijk van de conditie van uw huid, behaalt u de meest verstrakkende en verstevigende resultaten na een kuur van 4 à 6 behandelingen die om de 2 à 4 weken na elkaar worden uitgevoerd. Tenminste tot 6 maanden na uw laatste behandeling zult u uw huid nog zien verjongen en verstevigen. Het eindresultaat blijft u tot 1 en zelfs 2 jaar na de behandeling nog zien.

 

 

ONDERSTEUN UW KUUR MET LED LICHT THERAPIE BEHANDELING VOOR NOG BETER RESULTAAT

 

Led Licht therapie is een ondersteunende technologie gebaseerd op licht dat afhankelijk van de kleur minder of diep in je huid doordringt. We kiezen hiervoor voor rood licht (630-633 nm) dat tot 5mm diep in je de huid doordringt en voor je huid het meest stimulerend werkt. Je huidcellen slaan door deze behandeling energie op en stimuleren je fibroblasten (=fabriekjes van je cellen) tot het meer aanmaken van je huideigen natuurlijke stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur die je huid straker en voller maakt. De huidstructuur en de spankracht van je huid verbetert en stimuleert de doorbloeding van de huid.

 

 

LED Licht Therapie is tevens ideaal bij:
herstel na peeling, huiden met wondjes van acne en littekenweefsel, huiden met eczeem en psoriasis.