VIP III toestel

 VIP III System is het enige toestel ter wereld waarmee pijnloos en zonder verdoving of injectie verschillende figuurcorrecties  mee kan realiseren.

 
Transion: :  afslankend en verstevigend. 
 
Transion creëert een isotonische samentrekking van de spier. De machine geeft de spier de opdracht te verlengen en samen te trekken, maar levert hiervoor geen energie. De spier moet voor deze arbeid energie halen uit de voorraad lichaamsvet. Bij deze methode wordt vet als brandstof gebruikt wat een snelle afname van omvang tot gevolg heeft. Deze behandeling kan tot drie keer per week worden uitgevoerd.
 
Isogei: verstevigend, spierversterkend en liftend.
 
Dit is een behandeling voor huid- en spierverslapping waarvan het effect al snel merkbaar is. Isogei is een methode waarbij de spieren worden gestimuleerd met een prettige isometrische oefening die het weefsel optrekt. Een isometrische samentrekking is een spierspanning zonder dat de lengte van de spier verandert. Deze methode spant de spier zonder dat er energie wordt verbruikt van de omliggende vetreserves. De spier wordt opgetrokken, maar behoudt zijn lengte, wat gunstig is voor o.a. het liften van billen.
 
Linfogei: lymfe- en veneuze drainage.
 
Met dit programma wordt een accurate en effectieve lymfedrainage uitgevoerd. De impulsen die het apparaat op het lichaam overdraagt zijn exact die impulsen die elk lichaam nodig heeft om correct en efficiënt gedraineerd te worden. Oedeem, cellulite, kleurveranderingen en onzuiverheid van weefsels zijn vaak te wijten aan een niet correcte werking van het lymfestelsel. Linfogei zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de huid en onderliggende weefsels gemobiliseerd worden waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden.