De passie van mezelf en mijn medewerkers bestaat erin om mensen van elke leeftijd met de grootste EXPERTISE en ZORG te helpen bij de verzorging van hun huid. De huid is kostbaar en een goede verzorging draagt bij tot een betere veroudering. Elke huid en elke leeftijd vraagt een andere aanpak.
Daarom hanteren we een zeer PERSOONLIJKE AANPAK en starten we een behandeling pas na een uitgebreide analyse. Ons werk kan pas goed werken als we samen met u kunnen bouwen aan een goede verzorging, MET RESPECT en in het volste VERTROUWEN.

Lifting zonder chirurgie met de exilis elite
Geef wat schoonheid cadeau met een bon
+20 jaar ervaring in permanente make up

Tieners

Beste jonge tiener,

 

Het leven lacht je toe. Je bent jong en je wilt genieten. Ook je huid is in topconditie: stevig en veerkrachtig. Hormonale veranderingen zorgen voor de eerste uiterlijke veranderingen in je lichaam. Talgklieren gaan meer talg produceren door je menstruatie en borstontwikkeling en een vettere huid brengt acne teweeg. Schaamhaar en okselhaar steken de kop op.

Contacteer ons voor een kleine of grote epilatie, voor advies om overdreven transpiratie en zweetgeurtjes te verdringen. Wie op deze jonge leeftijd start met een goede verzorging blijft langer jong. Maak een afspraak, wij leggen het u graag uit.

Let ook op voor de zon. We hebben ze nodig, ze geeft ons zoveel energie, maar ze is ook dé boosdoener voor onze huid. Bescherm je huid dus goed, al vanaf jonge leeftijd.


Wil je een mooie, niet te opvallende make-up? Of wil je juist eens heel erg en mooi opvallen? We leren je hoe je dit kunt doen, hoe je een puistje kunt camoufleren en hoe je je looks een extra boost kunnen geven.

 

 

 

 

Acne

Jij & de zon

Jonge make-up

Ontharing

Dagelijkse zorg

20+

Beste jonge vrouw,Je huid doet het goed, herstelt super snel, je teint is glad en stralend. Bovendien zijn je collageen en elastine, de protëinen die de huid haar veerkracht geven, nog stevig en volop aanwezig.

Je zou denken: geen reden om iets te doen? Maar aan deze leeftijd is preventie de opdracht. Zorgen dat je huid zo lang mogelijk zo stralend en jong kan blijven. En goed oud worden, daar begin je best jong aan.

De talg-regulerende producten die nodig waren tijdens je pubertijd zijn meestal niet meer geschikt en zouden je huid nu misschien teveel uitdrogen tenzij ze nog steeds vettig aanvoelt.   Een nieuwe huidtest is nodig om de toestand van je huid te evalueren.

 

Beschermende en vochtgevende producten zijn nu zeer geschikt.   En, vergeet je huid niet te beschermen tegen de zon: vermijd ze tussen 10 en 15u.

 

Behandelingen

Peelings

Acne

Jij & de zon

Maquillage

Dagelijkse zorg

30+

Beste jonge dertiger,


Je leven draait op volle snelheid. Misschien ben je al zwanger geweest, ben je een jonge mama met een drukke carrière... allemaal veranderingen die je rijper maken, maar die ook invloed hebben op je huid.

De eerste fijne lijntjes steken de kop op, rond je ogen en mond. Zwangeschap eist ook zijn tol op onze huid en vraagt ook een aangepaste verzorging. De hiermee gepaard gaande hormonenwissel én stress kunnen ook zorgen voor wat men noemt "volwassen acné".

De vernieuwing van de cellen vertraagt ook met een doffe en onregelmatige huidtint als gevolg. Door uw huid goed te verzorgen kunnen we het verdere verouderingsproces afremmen of vertragen.

Regelmatig "peelen" om het natuurlijke exfoliatieproces te verbeteren is nuttig. Een serum met anti-oxidanten en peptiden aanbrengen onder je dag- en nachtcrème is uiterst zinvol. En zeker je huid beschermen tegen vervuilde lucht maar ook voor de zon, liefst met SPF15 en anti-oxidanten is meer dan nodig. Ook je oogcontouren vragen extra zorg vanaf nu.

 

Behandelingen

Stimulatiepeelings

Na zwangerschap

Couperose & pigment

Lange termijn

Dagelijkse zorg

40+

Beste veertiger,

 

Fijne, soms ook diepere rimpels, mindere elasticiteit en minder stevigheid komen er vanaf nu aan. Ze worden veroorzaakt door twee belangrijke factoren: de jarenlange blootstelling aan UV en de minder aanmaak van oestrogeen. Samen verzwakken ze het onderliggende steunweefsel van je huid en verminderen ze het vermogen om vocht te binden. 

 

Het moment is aangebroken om andere reinigers en pre-cleansers, die een vochtregulerende werking hebben, te gebruiken. Je huid vraagt nu ook rijkere crèmes om alles beter te stimuleren en te ondersteunen.  Verhoog de frequentie van peeling behandelingen om je tragere cel vernieuwing te compenseren.

Terwijl je slaapt werkt je huid ijverig om zichzelf te vernieuwen. Investeer in een goede nachtverzorging die het herstel van de cel ondersteund….En laat je huid regelmatig behandelen.
 
Samen met een ontspannende, effectieve en informatieve cabine behandeling, garanderen we je een prachtig lange termijn resultaat.
  

 

Huidverjonging

Stimulatiepeelings

Huidversteviging

Couperose & pigment

Lange termijn

Dagelijkse zorg

50+

Beste vijftiger,

 

Door de moderne gezonde leefstijlen en de gestegen levensverwachtingen komt je leven met 50 jaar nog maar net goed op gang…, doch ook verscheidene veranderingen voor je huid en lichaam komen er aan.
 
De menopauze: in deze fase stoppen je eierstokken met hun werking wat leidt tot een daling van oestrogeen en progesteron. In deze fase leiden warmte opwellingen tot een drogere huid. Je celvernieuwing wordt trager en de onderliggende cellen worden platter zodat je huid dunner wordt. Je talgproductie neemt af en je huid verliest aan vocht. Ook je gehalte aan collageen en elastine neemt af en de interactie met de lagere huidlagen zorgt ervoor dat je huid slapper wordt.   
 
Dikwijls verschijnen er donkere vlekken door de veranderingen in je hormoonhuishouding.  Je melanocyten nemen om de 10 jaar met bijna 20 % af waardoor ook je natuurlijke zonbescherming vermindert wat kan leiden tot huidverkleuringen en hyperpigmentatie.
 
Het is tijd om intense peelings, flavonoïden (hormoon vervangers) en vitamines toe te dienen om de huid te ondersteunen. 
 
Samen met intense cabine kuurbehandelingen, garanderen we je een prachtig resultaat.
 

Huidverjonging

Stimulatiepeelings

Huidversteviging

Couperose & pigment

Doeltreffende kuren

Dagelijkse zorg

Heren

Beste mannen,


De tijd dat alleen vrouwen hun huid verzorgden is al lang achter ons. Een goede verzorgde huid is ook voor mannen een meerwaarde. Ook een mannenhuid is onderhevig aan luchtvervuiling, roken, gsm straling, stress, hormonenwissel en te vette voeding.

Een gezonde huid is geen kwestie van nu en dan maar van iedere dag. Wie enkel sporadisch wat crème smeert behaalt geen enkel resultaat.

Het belangrijkste voor een man is om de huid goed te voeden en te hydrateren. Met een aangepast product of behandeling.

Maar mannen kunnen ook bij ons terecht met een specifiek probleem. Wij maken graag tijd voor jou, en op onze discretie kun je rekenen.

 

 

Verzorgingen

Acne

Peelings

Couperose & pigment

Definitieve ontharing

Dagelijkse zorg

Permanente maquillage

IEDERE DAG MOOI EN VERZORGD MET PERMANENTE MAQUILLAGE!

 

Gedaan met

  • elke ochtend uren voor de spiegel staan
  • vloeken omdat het ooglijntje weer is mislukt
  • de ellende van de botte ooglijnpotlood!

 

Maar permanente maquillage is ook een oplossing voor

  • wie nauwelijks wenkbrauwen heeft
  • wie iets vollere lippen wil hebben
  • wie niet voor de traditionele "eye-liner" wil kiezen
  • wie allergisch is aan traditionele cosmetica

 

Behandeling

Zones

Zeer belangrijk

Resultaten

Huidversteviging

Huidversteviging zonder facelift met de EXILIS ELITE 


Volumeverlies is de grootste boosdoener die rimpels en huidverslapping laat verschijnen. Wat je dus nodig hebt is volume- heropbouw of anders gezegd: huidversteviging.

Tot voor kort kon huidverslapping alleen aangepakt worden met fillers met hyaluronzuur en/of facelifts. Deze behandelingen zijn duur, niet zonder complicaties en vooral ze reconstrueren enkel jonge vormen maar bieden geen structurele huidverjonging op lange termijn.

Exilis Elite is een nieuw medisch gecertifieerd apparaat voor huidversteviging en lokale afslanking gebaseerd op radiofrequentie technologie. Met slechts enkele behandelingen wordt je collageenmatrix op spectaculaire wijzer herstelt en krijgt je huid hierdoor haar voller en strakker karakter terug.

Zonder ingrijpende chirurgie en zonder herstelperiode zie je spectaculaire verbeteringen van rimpels, verslapte huid en vetophopingen. Zowel in gelaat als op het lichaam bewijst Exilis Elite haar troeven, zoals rond de ogen, mond en hals, de armen, de buik en op billen en benen.

 

 

Anti-Cellulitis behandeling met VIP Isogei - Transion - Linfogei toestel in combi met een spierverstevigende zwemkuur 

 

Heeft u last van een sinaasappelhuid of vetophoping dan is deze zeer ontspannende kuur de oplossing voor uw probleem.  Met ons VIP III SYSTEM toestel realiseren wij pijnloos prachtige figuurcorrecties zonder verdoving of injectie. De combinatie van drie modules Isogei, Limfogei en Transion aangevuld met een krachtige zwemkuur zorgen voor een optimaal resultaat. 

 

Met de Linfogei module wordt een accurate en effectieve lymfe- en veneuze drainage uitgevoerd.  De impulsen die het apparaat op het lichaam overdraagt zijn exact deze die elk lichaam nodig heeft om correct en efficiënt gedraineerd te worden. Oedeem, cellulitis en onzuiverheid van weefsels zijn immers vaak te wijten aan een niet correcte werking van het lymfestelsel. We zorgen ervoor dat de vloeistoffen in uw huid en onderliggende weefsels sneller afgevoerd worden. 

 

De Transion zorgt voor een isotonische samentrekking van de spier. Deze module geeft de spier de opdracht te verlengen en samen te trekken, maar levert hiervoor geen energie. De energie voor deze arbeid energie halen we uit de voorraad lichaamsvet wat een snelle afname van omvang tot gevolg heeft.
 
Isogei is een methode waarbij de spieren worden gestimuleerd met een prettige isometrische oefening die het weefsel optrekt. Een isometrische samentrekking is een spierspanning zonder dat de lengte van de spier verandert. Deze methode spant de spier zonder dat er energie wordt verbruikt van de omliggende vetreserves. De spier wordt opgetrokken, maar behoudt zijn lengte, wat gunstig is voor o.a. het liften van billen.  Dit is een behandeling voor huid- en spierverslapping waarvan het effect al snel merkbaar is.
 
Voor een optimaal resultaat wordt elke module afgerond met een 30 minuten durende zwemkuur met ontspannende bil, bips en beenversterkende oefeningen in ons voor u gereserveerd praktijkzwembad. In openlucht en bij een watertemperatuur van 27° Celsius.
 
Praktisch: U komt hiervoor om de 3 dagen gedurende 3 weken.  Elke behandeling duurt ongeveer 90 minuten waarbij telkens afwisselend de diverse modules aanbod komen in combinatie met beenversterkende zwemoefeningen .  U brengt hiervoor een badpak of bikini mee. Omkleedruimte, slippers en badjas liggen voor u klaar.   
 
Periode: van begin mei tot eind september 
 
Prijs kuur: 7 behandelingen van 90 minuten voor 700 €

Hoe werkt het?

Verloop

Welke zones?

Resultaten-awards

VIP III toestel

Zones

Zwembadkuur

Behandeling linfogeiDefinitieve ontharing

WE LEVEN IN HAARLOZE TIJDEN.

 

Behalve op ons hoofd is haar zowat overal taboe. Hygiëne en esthetiek spelen hierbij de hoofdrol. Sommigen hebben een hekel aan het periodiek weghalen van de haartjes. Je kan je ook definitief laten ontharen, graag zetten we alle mogelijkheden voor u op een rijtje.   Elk type huidkleur of haarkleur zal echter een andere behandeling vergen voor een optimaal resultaat

Laser


Met een goede laser kunnen we gemiddeld 90% van je lichaamshaartjes voorgoed weghalen. Door een gerichte straal verbranden we de letterlijk de haarwortel zodat in die porie nooit nog een haartje groeit.  Mensen met een lichte huid en donkere haren hebben hierbij een voordeel omdat de laser, die zoekt naar pigmenten, het haartje beter ziet.

Elektrisch ontharen


Kleurloze haren bevatten géén pigment en zijn dus quasi onzichtbaar voor de laser. Elektrolyse of elektrische ontharing is dan de beste optie, al ga je hiermee een stapje terug in de tijd.

Flitslamp


Mensen met een donkere huid of lichte haren kunnen we tot slot behandelen met IPL-toestel of Intense Pulsed Light, ook wel flitslamp genoemd. Met dit IPL-toestel kunnen we verschillende huidbehandelingen uitvoeren: behalve haartjes kunnen we ook nog tatoeages of acné verwijderen. IPL zal echter nooit dezelfde precisie kennen als een laser.

Aanpak

Zones

Nabehandeling

AandachtspuntenContact & ligging

Intake gesprek

EEN INTAKE GESPREK

 

Instituut Bruneel gelooft in een persoonlijke behandeling.

Omdat ieders huid anders is, iedereen andere gewoonten heeft, andere verwachtingen en een ander budget.

Daarom vinden we het belangrijk om een kennismakingsgesprek te hebben en te zien welke aanpak voor u beste is.


Een intakegesprek kost 25 euro en dit bedrag wordt in mindering gebracht in uw eerste behandeling.

Cadeaubon / promoties

BVBA INSTITUTE FOR SKINCARE BRUNEEL - BTW BE 0687.660.912 - Privacy - Website by KMOSites